Karine Caimo

Digital (analytics) addict

Verzeker je via WeChat

WeChat

Ken je WeChat ? Kort gezegd de Whatsapp uit China waarop je betalingen uitvoert in restaurants en winkels, maar ook van en naar leveranciers, familie, goede doelen, … In China is deze communicatiedienst razend populair bij zowel bedrijven als gewone Chinezen. Steeds meer verzekeraars springen op de kar om ook hun producten aan te bieden via deze applicatie. In een paar klikken is je auto of je familie verzekerd tegen alle mogelijke ongelukken.

WeChat

Facebook voorspelt dat we binnen afzienbare tijd niet meer zullen mailen maar digitaal zullen communiceren met behulp van bots als Whatsapp, Messenger, Skype enz. Bots zijn de apps van de toekomst kopte ZDnet in maart 2016. Het is dus ook niet onlogisch dat deze markt heel wat opportuniteiten voor banken, verzekeraars, webshops en dienstverleners in het algemeen zal bieden.

img_2369

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Karine Caimo

Twitter Facebook LinkedIn Instagram