Karine Caimo

Digital (analytics) addict

Google Home

Stuur binnenkort je hele huis aan met behulp van Google Home assistent. Beveel je koffiezetapparaat om koffie te zetten tegen dat jij ’s morgens je tanden hebt gepoetst. Laat de lichten spraakgestuurd aanfloepen in plaats van je kinderen uit bed te roepen en vraag je alarm om in werking te treden al

De nieuwe wifi-router van google maakt van je huis een internet of things.

Dit zet de deur open voor analyses en personalisatie van publiciteit op basis van bijvoorbeeld het gebruik van je koffiezetapparaat om je te melden dat er een promotie op de koffie is in de nabijgelegen supermarkt. Gaat je alarm dikwijls af, dan is het misschien tijd voor een betere diefstalverzekering. Heb je een rookmelder die geconnecteerd is dan gaan je brandverzekringspremie naar beneden. Poets je dagelijks 2x je tanden krijg je een gratis tandheelkundeverzekering bovenop je hospitalisatieverzekering…

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Karine Caimo

Twitter Facebook LinkedIn Instagram